Kvalitet

Sundhed, sikkerhed og miljø (HSE)
TESS har sat arbejdet med sundhed, sikkerhed og miljø (HSE) i system. Der er etableret et fælles HSE-system for hele TESS. Gennem et aktivt sikkerhedssystem vil TESS skabe vækst og varig værdi, og bidrage til gode relationer for sine medarbejdere og samfundet omkring.

Nul skade filosofien gælder for alle TESS aktiviteter. Vi har derfor i vores daglige arbejde bestræbt os på at undgå enhver form for ulykke og skade, samt skabe arbejdsglæde. Dette sker gennem et sikkerhedssystem, hvor der er planlagt sundhed og sikkerhed såvel som service, teknologi og økonomi.

Kvalitetssikring
TESS har et kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med kravene i ISO 9001: 2008 og EN ISO 3834-2: 2006. TESS as og TESS Vest er certificeret. De øvrige TESS afdelinger, arbejder med udgangspunkt i disse certificeringer. TESS ønsker gennem sit dokumenterede kvalitetsstyringssystem at opnå tilfredsstillende kvalitet og service af sine produkter og tjenester. Løbende forbedring, fremragende ledelse og kundetilfredshed er blandt flere kvalitetskriterier vi i TESS altid har i fokus.

Miljø
Gennem kontrollerede procedurer og løbende forbedringer, bestræber vi os på at finde løsninger, så det ydre miljø ikke vil blive beskadiget eller nedbrudt. TESS har et mål om ikke at udlede indberetningspligtige emissioner. TESS er attesteret af miljøledelsessystemet ISO 14001: 2004