29 oktober 2019

Succes igennem 12 år

TESS i Esbjerg er koncernens bedste afdeling udenfor Norge.

 

Læs hele artiklen her


12 år i Danmark

Med sine 12 år på havnen i Esbjerg har TESS Esbjerg opbygget sig en stor portion erfaring og know-how inden for slanger, rør og diverse fittings og tilbehør hertil.

Den 1/11 2019 fylder afdelingen 12 år.
På de 12 år er besætningen vokset fra fire mand ved etablering til nu 20 årsværk.

⭐ Læs også: Ny Offshore-medarbejder ansat i Esbjerg

I 2015 blev afdelingen i Frederikshavn etableret, og her går det ligeledes fremad, nu med fire mand. Fokus er her især på fiskeri samt dam- og havbrug, mens Esbjerg har større succes med produkter og løsninger til især Offshore.


Et solidt lager

Hos TESS har strategien altid været at bevare et lager af en vis kapacitet, trods de altid svingende perioder især indenfor Offshore.

- Det giver kunderne større sikkerhed, når de handler med os. Vi har altid de gængse produkter på lager og kan som regel skaffe det ønskede hjem fra vores moderselskab i Norge inden for rimelig tid. - Forklarer Salgschef Michael Larsen.


Fokus på nytænkning og produktudvikling

TESS Koncernen er kendt for selv at stå bag flere innovative tiltag inden for branchen for slanger, rør og fittings.

Her kan blandt andet nævnes det markedsledende TESS Hose Management-system, som i al sin enkelthed er en database, hvor kunder kan få registreret hver enkelt slange, rør og relateret udstyr.

Slanger og påsatte koblinger/fittings registreres og tilhørende certifikater tilføjes, så hele slangeenheden let kan genkaldes i systemet. Det forenkler vedligeholdelse, udskiftning og genbestilling.


For yderligere informationer kontaktes TESS:

✔️ Esbjerg: +45 7545 7851 • info@tess.eu
✔️ Frederikshavn: +45 7545 7852 • frhavn@tess.eu

Find kontaktinfo på alle TESS-medarbejdere her
Tilbage til fokusoversigten